Komplett Yatzyspel med kopp

yatzy med kopp

100% prisgaranti & snabb leverans

Yatzy Protokoll

Här hittar ni gratis yatzy protokoll. Välj om ni vill hämta de som en PDF-fil för att skriva ut det.

Eller om ni vill anteckna era slag direkt på datorn. Vi på spelayatzy.se har tagit fram ett online yatzy protokoll där ni själva slipper sitta och räkna. Bara fyll i era slag så sköter datorn resten.

Yatzy Protokoll

Kärleksspel Luck & Love

En hetare variant av Yatzy

yatzy vuxenspel

100% prisgaranti & snabb leverans

Yatzy Spelplan

Ett yatzy protokoll eller yatzy spelplan som de också ibland kallas för är alltså där ni skriver in era tärningslag efter varje omgång. På vår yatzy spelplan kan ni dessutom se vilka som är de högsta möjliga poängen att få. Men bli inte besvikna om ni inte lyckas få maxpoängen, 20px40det är inte så lätt. Lyckas ni fylla alla fälten på protokollet så har ni gjort en bra runda.

Väljer ni att ladda ner vår kostnadsfria yatzy spelplan så tänk på att endast fylla i rutorna avsedda för era namn samt slag. Exel-filen kommer hjälpa er att räkna ut era poäng och även känna av huruvida ni uppnått yatzy bonusen eller inte. Ändrar ni i någon av de andra rutorna slutar den automatiserade uträkningen att fungera.

Vi har även flera olika yatzy spel till försäljning, se mer under fliken Köp Yatzy Spel.

Yatzy Tips

Hur ska ni då tänka för att lyckas få så höga poäng som möjligt?

Se till att först fokusera på den övre delen av spelplanen. Det är viktigt att ni säkrar er yatzy bonus. Det krävs minst tre av varje för att komma upp i 63p och få er bonus. 

Spara sedan mycket på femmor & sexor då dessa ger högst poäng när de gäller både ett par, två par, triss, fyrtal, kåk. Liten & stor stege kan ibland vara lite riskabelt att satsa på. Vänta med dessa tills ni lyckas få tärningarna 2,3,4,5,x på första slaget. Då har ni sedan två slag på er att antingen få en etta eller en sexa och säkra hem någon av stegarna. Skulle ni misslyckas så har ni alltid rutan chans att tillgå.

 

Spelayatzy.se

Sveriges mest populära Yatzy Guide

Här hittar ni kompletta spelregler för både Yatzy & Maxi Yatzy, samt gratis protokoll för båda spelen.

Skulle ni behöva extra tärningar eller vilja köpa ett Yatzy spel så hittar ni detta under fliken "Köp Yatzy Spel". På så sätt stödjer ni också oss, då vi erhåller en liten ersättning. Stort Tack för det!

Integritetspolicy

Kontakta oss

13 + 1 =